Tilmelding til mesterskabet

Registreringen er nu åben!

For at stille op til DPSF-mesterskabet skal du være en medlem hos DPSF. Årlig kontingent koster 250 DKK og  gælder ét konkurrencesæson, dvs. fra den dag den nye Code of points er offentliggjort til afslutning af WPSC.

Udover medlemskabskontingent, skal der betales tilmeldingsgebyr på 300 DKK, for at deltage i mesterskabet.

Hermed vigtige tidsfrister du skal være opmærksom på:

01.03.2019 – Tilmeldingsfrist

01.04.2019 – Vi vil offentliggøre deltagerliste. Rækkefølgen af rutiner bliver afgjort ved lodtrækning.

01.05.2019 – Dokumenterne, musik og kostume kan evt.tilsendes for precheck. Da det er første år vi afholder mesterskabet, vil vi kontrollere at formene er udfyldt korrekt gratis.

10.05.2019 – Alle dokumenter  (compulsory form + technical bonus form. Gælder kun for Polesport og Areal hoop) og musik skal indsendes.

26.05.2019 – Mesterskabet

October 2019 – World pole weekend i Montreal, Canada

Tilmelding til Pole Sport Singles

Tilmelding til Pole Sport Doubles